Bułeczki Maślane

Bułeczki Maślane
Przepis bułeczki z maślanką mogą zaspokoić Twoje pragnienie w ok. 22 minuty. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 145 kalorii. Ten przepis służy 17 i kosztuje 15 centów za porcję. Tylko kilku osobom spodobał się poranny posiłek. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz sody oczyszczonej, biszkopt cutter, krem z kamienia nazębnego, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Podobne przepisy to Bułeczki Maślane, Bułeczki Maślane, oraz Bułeczki Maślane.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F i wyłóż dużą blachę do pieczenia lipped papierem do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting1 1/4 Szklanki Pillsbury® Creamy Supreme® Vanilla Frosting
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
Mąkę przełożyć do miski z sodą oczyszczoną, śmietaną tatarską i cukrem. Masło i warzywa pokroić na kawałki i wrzucić do mąki. Tłuszcze wcierać w mąkę-lub po prostu wymieszać w dowolny sposób-a następnie wlać do maślanki, pracując wszystko razem, aby uformować ciasto.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Lekko zmyć powierzchnię roboczą. Pat ciasto do okrągłej krawędzi podłużne o grubości 1 3/4 cala i wyciąć 2-calowe bułeczki z biszkopt cutter. (Moje nigdy nie mają jednolitej wysokości, ponieważ tylko wklepuję ciasto w jego kształt, nie martwiąc się, czy jest nieregularne, czy nie.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Prażone Orzeszki Ziemne, Bez SkórkiPrażone Orzeszki Ziemne, Bez Skórki
Mieszane Odmiany świeżych GrzybówMieszane Odmiany świeżych Grzybów
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
4
Ułóż bułeczki dość blisko siebie na wyłożonej blasze do pieczenia i szczotkuj ubitym jajkiem (aby dać złote szczyty) lub nie, jak chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
5
Piec przez 12 minut, w tym czasie bułeczki będą suche na dnie i będą miały stosunkowo lekkie odczucie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
6
Wyjmij je do drucianego stojaka, aby ostygły, i podawaj z skrzepłą śmietaną i ulubionym dżemem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem SkrzepłyKrem Skrzepły
DżemDżem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Uwaga: bułeczki są najlepsze w dniu, w którym są wykonane, ale jednodniowe bułeczki można ożywić, podgrzewając w piekarniku nagrzanym do 300 stopni F przez 5 do 10 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1
Wypieczone bułeczki można zamrażać w hermetycznych pojemnikach lub zamykanych workach przez okres do jednego miesiąca. Rozmrażać przez 1 godzinę w temperaturze pokojowej i ogrzać jak wyżej. Niepakowane bułeczki można kłaść na podszytych pergaminem tacach i zamrażać, aż staną się solidne.
2
Przenieść do zamykanych torebek i zamrozić na okres do 3 miesięcy.
3
Piec bezpośrednio z zamrożonych, zgodnie z zaleceniami w przepisie, ale pozwalając na dodatkowe 2 do 3 minut czasu pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćŚredni
Gotowe W22 m.
Porcje17
Ocena Zdrowia1
Magazyn