Burrito z kiełbasą i jajkiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 20g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 450 kalorii. Na $1.3 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka awokado, jajka, tortille mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Burrito z kiełbasą i jajkiem, Jajko I Kiełbasa Śniadanie Burrito, oraz Jajecznica i kiełbasa śniadanie Burrito Plus 5 Więcej s złożyć i iść.
Instrukcje
1
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce; posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki czarnego pieprzu. Wrzucić delikatnie do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Dodać czosnek i kiełbasę na patelni; gotować 3 protokół lub aż kiełbasa jest rumiane, mieszając do kruszonki. Jajka wymieszać, posypać 1/8 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu. Gotować do pożądanej konsystencji, mieszając do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Małych Ziemniaków Yukon Gold, Wyszorowanych, Ale Nie Obranych
Podgrzewaj tortille zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
6
Umieść 1 tortillę na każdym z 4 talerzy. Podziel fasolę równomiernie między tortille, rozprzestrzeniając się na cienką warstwę, pozostawiając granicę 1/4 cala. Podzielić mieszaninę jaj równomiernie między tortille; top z mieszaniny rzodkiewki i plastry chile.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Pokrojony W Kostkę, Częściowo Odtłuszczony Ser Mozzarella (1/2-calowe Kostki)
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Meksykańska świetnie komponuje się z Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie.
Delikatny głęboki czerwony kolor. Nos prezentuje skoncentrowane aromaty truskawek i malin. Podniebienie oferuje wyrafinowaną konsystencję i złożone smaki wiśni, malin, lukrecji o zauważalnej strukturze. Czuje się tak bujny, delikatny i delikatny.To bardzo wszechstronne wino dobrze komponuje się z białymi mięsami, takimi jak królik, wieprzowina czy przepiórka, a także z tłustymi rybami i skorupiakami w lekkich i delikatnych preparatach. Również dobrze radzi sobie z daniami azjatyckimi, takimi jak frytki i łagodne Curry.
Delicate deep red color. The nose presents concentrated aromas of strawberries and raspberries. The palate offers a refined texture and complex flavors of cherries, raspberries, licorice with a notable structure. Feels so lush, fine and delicate.This very versatile wine pairs well with white meats such as rabbit, pork, or quail as well as with fatty fish and shellfish in light and delicate preparations. Also fares well with Asian dishes such as stir-fries and mild curries.