Burrito Bar
Bar Burrito może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 413 kalorii, 28g białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Na 2,67 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz sałatę lodową, kolendrę, ser feta i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Burrito de Pollo (burrito z kurczaka), Pineapple Dak Bulgogi Burrito (Korean Spicy Pineapple BBQ Chicken Burrito), oraz McDonald ' s Breakfast Burrito-słynne śniadanie burrito można zrobić w domu dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokruszyć ser cotija i umieścić w misce.
Umieść cremę i salsę w pojemnikach. Opłucz sałatę, kolendrę i zieloną cebulę. Drobno posiekać tyle sałaty, aby około 5 filiżanek i umieścić w pojemniku. Posiekać kolendrę i cienko pokroić cebulę (w tym zielone szczyty); umieścić w pojemnikach. Awokado obrać, cienko pokroić w miskę i wymieszać z 2 łyżkami soku z limonki.
W 2-do 3-quart przykrytej patelni na średnim ogniu, mieszać fasolę często aż do gorąca (dodając trochę wody, w razie potrzeby, do ponownego wysuszenia fasoli), o 5 protokół.
Przełożyć do miski i ogrzać. Lub ciepła, pokryte, w kuchence mikrofalowej z pełną mocą (100%), mieszając raz, aż gorące, 3 do 4 minut. Jeśli używasz całej fasoli, wyciągaj fasolę z płynu łyżką szczelinową lub osuszaj w durszlaku.
Ugotowane mięso rozdrzeć na grube strzępy lub pokroić w cienkie plasterki. W przypadku korzystania z całego pieczonego kurczaka, wyciągnąć mięso z kości i rozdrobnić; sliver skóry i obejmują (lub wyrzucić w razie potrzeby). Jeśli mięso jest surowe, grilluj je, a następnie pokrój na kawałki wielkości kęsa.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej. Aby podgrzać, umieść mięso w misce bezpiecznej dla mikrofalówki, przykryj i podgrzej w kuchence mikrofalowej na połowie mocy (50%), mieszając od czasu do czasu, 2 do 3 minut.
Mżawka 1/4 szklanki wody nad ręcznikiem do naczyń. Owiń tortille ręcznikiem i owiń folią bezpieczną dla mikrofal.
Podgrzać w kuchence mikrofalowej z pełną mocą (100%), aż gorąca i Parna, 1 do 2 minut.
Usuń plastikową folię i ustaw tortille owinięte ręcznikiem w koszu lub przykrytej zapiekance.
Ułóż ser, crema, salsa, sałata, kolendra, cebula, awokado, fasola, mięso i tortille na stole.