Buraki z winegretem pomarańczowym

Buraki z winegretem pomarańczowym
Buraki z pomarańczowym winegretem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 184 kalorie, 5G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, ocet winny, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 75%, co jest solidne. Podobne przepisy to Buraki z winegretem pomarańczowym, Przepis Na Buraki Z Winegretem Pomarańczowym, oraz Buraki surowe z winegretem pomarańczowo-kolendrowym.

Instrukcje

1
Przyciąć i odrzucić wierzchołki i końce korzeniowe z buraków. Buraki opłukać, obrać i pokroić w poprzek na plastry o grubości od 1/8 do 1/4 cala.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
2
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, doprowadzić 1 cal wody do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
3
Umieścić buraki na stojaku nad wodą, przykryć patelnię, zmniejszyć ciepło i parę, aż buraki będą miękkie po przekłuciu, około 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mielona Gałka Muszkatołowa LubMielona Gałka Muszkatołowa Lub
4
W międzyczasie w misce wymieszaj skórkę pomarańczową, sok pomarańczowy, ocet, oliwę z oliwek i estragon.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa WodaDodatkowa Woda
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Buraki wyjąć ze stojaka na parze i dodać do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Buraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna KombinacjaBuraki, Czerwone, Złote Lub Chioggia Lub Dowolna Kombinacja
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
6
Delikatnie wymieszać do okrycia.
7
Dodać sól i pieprz do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)Wysokiej Jakości Paluszki Warzywne (polecane: Terra Sticks)
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia31
Magazyn