Buraki Marynowane

Buraki Marynowane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj marynowanych buraków. Jedna porcja zawiera 199 kalorii, 3G białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 4 i kosztuje $1.21 za porcję. 296 osób uznało ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz szalotki, sól koszerna, cebula, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 48 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 48%, co jest solidne. Podobne przepisy to Star Anyż Imbir Marynowane Buraki {+Kimchi Marynowane Buraki}, Buraki Marynowane, oraz Buraki Marynowane.

Instrukcje

1
Zdjąć skórkę z prażonych buraków i pokroić cienko. Ułóż w słoikach 1-quart naprzemiennie z cebulą. W małym garnku zagotować resztę składników i zalać burakami. Szczelnie przykryj słoiki i umieść w lodówce na 3 do 7 dni przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
BurakBurak
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
2
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużej misce wrzucić wszystkie składniki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Włożyć do woreczka foliowego i piec w piekarniku przez 40 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 48 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia11
Magazyn