Bulion Podrobowy
Bulion podrobowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć główne pole przepisu Dania. Jedna porcja zawiera 762 kalorie, 96g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, marchew, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to SOS Podrobowy, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy.
Instrukcje
Opłucz podroby i szyję. Owiń wątrobę hermetycznie i schłodź do użycia w sosie lub zapisz do innych zastosowań.
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, roztopić masło; dodać żołądek, serce, i szyi i włączyć często aż dobrze rumiane, o 5 protokół.
Dodaj marchew, seler i cebulę i często mieszaj, aż cebula będzie lekko brązowa, około 5 minut.
Dodać bulion i wymieszać, aby uwolnić rumiane kawałki. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż żołądek jest bardzo delikatny po przekłuciu, 1 1/4 do 1 1/2 godziny.
Wlać bulion przez drobny sitko do miary 2-ćwiartkowej. Rezerwować kark i podroby; wyrzucić warzywa. Jeśli masz więcej niż 8 szklanek bulionu, gotuj, aby zmniejszyć; jeśli masz mniej, dodaj bulion z kurczaka.