Bulion Podrobowy

Bulion Podrobowy
Bulion podrobowy może być dobrym przepisem, aby rozwinąć główne pole przepisu Dania. Jedna porcja zawiera 762 kalorie, 96g białka, oraz 38 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.02 za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka masła, marchew, cebula, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Podobne przepisy to SOS Podrobowy, SOS Podrobowy, oraz SOS Podrobowy.

Instrukcje

1
Opłucz podroby i szyję. Owiń wątrobę hermetycznie i schłodź do użycia w sosie lub zapisz do innych zastosowań.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
WątrobaWątroba
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
2
W 5-do 6-quart patelni na dużym ogniu, roztopić masło; dodać żołądek, serce, i szyi i włączyć często aż dobrze rumiane, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj marchew, seler i cebulę i często mieszaj, aż cebula będzie lekko brązowa, około 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
SelerSeler
CebulaCebula
4
Dodać bulion i wymieszać, aby uwolnić rumiane kawałki. Przykryć i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż żołądek jest bardzo delikatny po przekłuciu, 1 1/4 do 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
5
Wlać bulion przez drobny sitko do miary 2-ćwiartkowej. Rezerwować kark i podroby; wyrzucić warzywa. Jeśli masz więcej niż 8 szklanek bulionu, gotuj, aby zmniejszyć; jeśli masz mniej, dodaj bulion z kurczaka.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
WarzywaWarzywa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia42
Magazyn