Budyń kukurydziany z serem

Budyń kukurydziany z serem

Instrukcje

1
Stopniowo dodawać kaszę, mieszając i powracać do wrzenia. Dusić na małym ogniu, mieszając, aż grube i porridgelike i ziarna są miękkie, o 18 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 CaliMakaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Zwiększyć ciepło do umiarkowanego i dodać mozzarellę trochę na raz, mieszając, aż stopi się w kaszę. (
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
3
Mieszanina będzie ciągliwa, ale giętka.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Surowe ZiemniakiRozdrobnione Surowe Ziemniaki
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
4
Podawać na gorąco.
5
Serve piping hot.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia12
Magazyn