Indyjski Pudding to deser, który służy 8. Jedna porcja zawiera 456 kalorii, 10g białka, oraz 21 g tłuszczu. Na 93 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest typowy dla kuchni indyjskiej. Ten przepis z prostych receptur wymaga melasy, cukru granulowanego, mąki kukurydzianej i lodów waniliowych. 2145 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Z łyżeczką wynik 0%, to danie jest improvable. Budyń Indyjski, Budyń Indyjski, oraz Budyń Indyjski są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
1
Oparzenie mleka i masła: oparzenie mleka i masła w dużym podwójnym kotle. Lub podgrzać mleko i masło przez 5 lub 6 minut na dużym ogniu w kuchence mikrofalowej, aż się zagotuje, a następnie przenieść do garnka na kuchence. Utrzymuj ciepło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Zrób bazę z mleka kukurydzianego: w oddzielnej misce wymieszaj mąkę kukurydzianą, mąkę i sól; wymieszaj melasę. Rozrzedzić mieszaninę z około 1/2 szklanki sparzonego mleka, kilka łyżek na raz, a następnie stopniowo dodawać mieszaninę z powrotem do dużego garnka sparzonego mleka. Gotować, mieszając do zgęstnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
3/4 łyżeczki Melasy
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
12 Krakersów Graham Z Całej Czekolady
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Hartować jajka, połączyć z mieszaniną mąki kukurydzianej mleka: hartować jajka, powoli dodając pół szklanki gorącej mieszanki mąki kukurydzianej mleka do ubitych jaj, stale ubijając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodać mieszaninę jaj z powrotem do gorącej mieszanki mąki kukurydzianej mleka, wymieszać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
6
Dodać cukier, przyprawy, rodzynki w przypadku użycia: wymieszać cukier i przyprawy, aż będą gładkie. W tym momencie, jeśli mieszanina jest grudkowata, możesz przepuścić ją przez blender, aby ją wygładzić. Wymieszać rodzynki (opcjonalnie).
Schłodzić przez godzinę: pozostawić budyń do ostygnięcia około godziny, aby był w najlepszym wydaniu. Należy go podgrzać do temperatury ciepłej, jeśli został schłodzony.
Budyń można połączyć z Sherry, Moscato d ' Asti i Porto. Częstą zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremowym sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.