Budyń chlebowy z dzikich grzybów i dyni

Budyń chlebowy z dzikich grzybów i dyni
Ten przepis służy 8 i kosztuje $2.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 478 kalorii, 15g białka, oraz 34g tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz koszerną sól, jajka, ser gruyère i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dynia Maślana i farsz z dzikich grzybów, Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami, oraz Budyń Chlebowy Z Dzikimi Grzybami.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Stos squash na obramowanej blasze do pieczenia, skropić olejem i 1/2 łyżeczki. każdy sól i pieprz, i wrzucić do herbu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
3
Piec, mieszając od czasu do czasu, do miękkości i złoty kolor, o 35 protokół.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Przenieść do miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Roztopić 2 łyżki. masło na dużej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać pory z 1/4 łyżeczki. sól; gotować aż zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorPor
SólSól
7
Dodaj czosnek, gotuj 2 minuty i dodaj mieszaninę do squasha.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzosnekCzosnek
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
8
Roztopić pozostałe 2 łyżki. masło w tej samej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Dodać grzyby i 1/4 łyżeczki. każda sól i pieprz. Zwiększyć ciepło do średnio-wysokiej i gotować, mieszając, aż grzyby uwolnią swój płyn i zaczną brązowieć, około 6 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
GrzybyGrzyby
10
Zdjąć z ognia i wymieszać z tymiankiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
TymianekTymianek
11
Dodać grzyby do mieszanki dyni i pora. Wymieszać z chlebem; miarka do masła 9-na 13-in. naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
GrzybyGrzyby
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
ChlebChleb
PorPor
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
12
Ubijamy pół na pół, jajka, pozostałe 1/2 łyżeczki. sól i 1/4 łyżeczki. pieprz, mąkę i parmezan w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
ParmezanParmezan
PieprzPieprz
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Wlać krem na mieszaninę chleba i odstawić 10 minut. Wierzch z gruyre, następnie piec, odkryte, aż ser topi się i zaczyna się brązowy i krem jest po prostu ustawić (poke nożem do sprawdzenia), 30 do 35 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
BudyńBudyń
SerSer
ChlebChleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
14
Dodać do przodu: przez krok 4, 1 dzień do przodu, pokryte i schłodzone; lub zakończyć budyń chleb 1 dzień do przodu, schłodzić, i podgrzać w 375 przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn