Meksykańskie bułeczki z indykiem to przystawka dla 5 osób. Jedna porcja tego dania zawiera około 31 g białka, 35 g tłuszczu i łącznie 639 kalorii. Za 2,68 USD za porcję ten przepis pokrywa 31% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. To niedrogi przepis dla fanów kuchni meksykańskiej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Udaj się do sklepu i kup pomidory, indyka, sałatę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 61%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, polubili także: Roll-upy meksykańskie, Roll-upy meksykańskie i Roll-upy meksykańskie z lasagne.
Instrukcje
1
W misce wymieszaj indyka, 1/2 szklanki kwaśnej śmietany, 1-1/2 łyżeczki przyprawy do taco, połowę zupy, 1 szklankę sera, cebulę, salsę i oliwki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pokruszone Chipsy Kukurydziane, Podzielone
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
Sos żurawinowy, Do Podania
Można Smażoną Fasolę I Zielone Chilli
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
Zwiń i ułóż szwem do dołu w natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali naczynie do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4
Połącz pozostałą śmietanę, przyprawę do taco i zupę; polej tortille. Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 30 minut lub do momentu, aż się rozgrzeje.
Antipasti można łączyć z winem musującym i różem musującym. Jeśli podajesz wybór przekąsek, nie możesz się pomylić z tymi. Oba są bardzo przyjazne dla jedzenia i uzupełniają różnorodne smaki. Możesz spróbować NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 19 dolarów za butelkę.
Kremowe sherry NV Johnson Estate
Bardzo aromatyczny z nutami orzecha laskowego, wanilii i odrobiną dębu, a następnie słodkimi rodzynkami i odrobiną drożdży. Czyste, trwałe wykończenie. Teraz jest dobrze, ale wynagrodzi tych, którzy pozwolą mu się zestarzeć”. Ulubiony napój przedposiłkowy. Rozważ ją z orzechami przed obiadem jako aperitif lub po obiedzie z deserem, szczególnie czekoladami i deserami na bazie owoców. Wspaniała także na zimne popołudnia, podawana z biscotti do maczania w „włoskim stylu”. "