Budyń Chlebowo-Pieczarkowy Z Indyka
Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.24 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, tymianek, pierś z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Budyń Chlebowo-Pieczarkowy Z Indyka, Budyń chlebowy z grzybami i porem, oraz Budyń Chlebowy Z Podwójnymi Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodać grzyby, seler, cebula, tymianek, i czosnek; gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z indykiem, solą i czarnym pieprzem.
Usunąć mieszaninę z ognia i lekko ostudzić.
Połącz mleko, musztardę, czerwony pieprz i jajka w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać w mieszaninie grzybów i chleba; wrzucić dobrze. Łyżka do 11 x 7-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Piec w 350 przez 1 godzinę lub do złotego koloru.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.