Jedna porcja zawiera 273 kalorie, 17g białka, oraz 15 g tłuszczu. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.24 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, tymianek, pierś z indyka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Budyń Chlebowo-Pieczarkowy Z Indyka, Budyń chlebowy z grzybami i porem, oraz Budyń Chlebowy Z Podwójnymi Grzybami dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Dodać grzyby, seler, cebula, tymianek, i czosnek; gotować 10 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu. Wymieszać z indykiem, solą i czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Grzyby
Seler
Czosnek
Cała Turcja
Cebula
Tymianek
Sól
4
Usunąć mieszaninę z ognia i lekko ostudzić.
5
Połącz mleko, musztardę, czerwony pieprz i jajka w dużej misce, mieszając trzepaczką. Wymieszać w mieszaninie grzybów i chleba; wrzucić dobrze. Łyżka do 11 x 7-calowego naczynia do pieczenia pokrytego sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Papryka Czerwona
Grzyby
Musztarda
Chleb
Jajko
Mleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Trzepaczka
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego