Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym
Tajny składnik (wanilia): migdałowa Tilapia z sosem waniliowym może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 1097 kalorii, 51g białka, oraz 73g tłuszczu. Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 6,5 USD za porcję. 78 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka octu winnego, szalotki, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć niesolone masło można śledzić to danie główne z Pudding Czekoladowy Z Mleka Migdałowego jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Sekretny Składnik (Wanilia): Garnki Z Kremem Waniliowym, Babeczki z tajemniczym składnikiem-wanilią, masłem i ekstraktem z orzechów, oraz Waniliowe Brązowe Masło I Ciasto Migdałowe Z Ciepłym Waniliowym Crème Br dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zacznijcie robić beurre blanc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Beurre Blanc
2
Włożyć szalotkę, ocet i wino do średniego rondla. Fasolę waniliową rozetrzeć i zeskrobać nasiona.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cała Laska Wanilii, Podzielona
Szalotka, Tarta Lub Posiekana
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Dodaj nasiona i STRĄCZEK do garnka i gotuj na średnim ogniu, aż w garnku nie zostanie prawie żaden płyn.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Czekoladowe Ciasteczka Brownie (kupne Lub Domowe)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
4
Ubij śmietanę i na małym ogniu, dodaj zimne, pokrojone w kostkę masło, po trochu na raz, stale ubijając, aż sos będzie gęsty i zemulgowany. Zdjąć ogień i doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Chleb i smażyć rybę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmrożony Koncentrat Lemoniady, Podzielony
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
6
Wymieszać panko i migdały. Przyprawiamy rybę solą i pieprzem, następnie pogłębiamy w mące. Zanurz się w umyciu jajecznym i zmiażdż w mieszaninie Panko-migdałowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
( 23)
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
7
Ogrzać około 1/4 Puchar oleju roślinnego w szerokiej patelni na średnim ogniu, aż olej migotać. Smażyć rybę w 2 partiach przez około 2 do 3 minut na stronę, używając szpatułki z rowkiem, aby odwrócić rybę. Pozwól rybie osuszyć na ręczniku papierowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje dla tilapii. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.