Bucatini z sosem Boczkowym i klopsikami

Bucatini z sosem Boczkowym i klopsikami
Bucatini z sosem bekonowym i klopsikami może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.9 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 671 kalorii, 41g białka, oraz 32G tłuszczu. Ten przepis służy 8. 620 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odbierz mieloną wołowinę, sól i pieprz, olej i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać bułkę tartą można śledzić to danie główne z Strudel Jabłkowy jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 88%, co jest znakomite. Spróbuj Bucatini z sosem Boczkowym i klopsikami, Bucatini z sosem Skate: Bucatini alla Razza, oraz Bucatini z pikantnym sosem pomidorowym (bucatini All ' amatriciana) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Boczek pokroić na kawałki. Za pomocą dużej patelni saute lub patelni, która ma pokrywę, gotować na średnim ogniu, aż prawie chrupiące. Nie wysysaj tłuszczu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać cebulę na patelnię. Gdy cebula są prawie gotowane i zaczynają się przezroczyste, dodać czosnek i sól i pieprz do smaku. Gotować przez 1 do 2 minut, a następnie dodać pomidory i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, przykryć i dusić na małym ogniu przez około godzinę do półtorej godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Do klopsików: Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F. nasmaruj blachę do pieczenia. W dużej misce, połączyć wołowinę, bułka tarta, Parmigiano-Reggiano, pietruszka, czosnek, jajka i trochę soli i pieprzu. Uformować klopsiki od 1 do 1 1/2 cala i umieścić na przygotowanej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Bułka TartaBułka Tarta
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
KlopsikiKlopsiki
Pietruszka-naćPietruszka-nać
CzosnekCzosnek
WołowinaWołowina
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
PiekarnikPiekarnik
4
Piec przez 5 minut. Następnie obrócić piekarnik do 350 stopni F i piec przez dodatkowe 10 minut. Upewnij się, że co kilka minut zmieniasz kolor na brązowy ze wszystkich stron.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Bucatini ugotować zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BucatiniBucatini
6
Sos z boczku podawać na makaronie z klopsikami na boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
KlopsikiKlopsiki
BoczekBoczek
MakaronyMakarony
SOSSOS
7
Dekoruj świeżo startym Parmigiano-Reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia35
Magazyn