Kremowa kukurydza z groszkiem cukrowym i szalotkami
Kremowa kukurydza z groszkiem cukrowym i szalotki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 147 kalorii, 5G białka, oraz 7G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 16 i kosztuje $1.49 za porcję. Jeśli masz pieprz, uszy kukurydzy, szalotki, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Sałatka z komosy ryżowej z groszkiem cukrowym, szalotki i mięty, Sałatka Ziemniaczana Z Groszkiem Cukrowym I Kremowym Estragonem Vinaigrette, oraz Tofu Z Groszkiem I Szalotki.
Instrukcje
Cukier gotować w 6 partiach w 8-litrowym garnku z wrzącą osoloną wodą, aż stanie się kruchy, około 1 minuty (powrót do wrzenia między partiami).
Przełożyć łyżką szczelinową do dużej miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić zatrzaski cukrowe i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Kukurydzę gotować w 2 partiach w tym samym garnku z wrzącą wodą, aż będzie miękka, około 3 minut (powrót do wrzenia między partiami).
Przełożyć do miski z lodem i zimną wodą, aby zatrzymać gotowanie.
Odcedzić kukurydzę i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Odciąć jądra i wyrzucić kolby.
Tuż przed podaniem, gotować śmietanę i szalotki w szerokim 6-do 8-quart ciężki garnek na dużym ogniu, aż lekko zgęstnieje, o 2 protokół.
Dodać cukier, kukurydzę, sól i pieprz i gotować, podrzucając, aż warzywa są powlekane i podgrzewane przez, O 2 protokół.
* Cukier i kukurydzę można ugotować 1 dzień wcześniej i schłodzić osobno w szczelnych plastikowych torebkach wyłożonych papierowymi ręcznikami.