Brzoskwiniowy Sos Barbecue
Przepis brzoskwiniowy sos Barbecue jest gotowy w około 45 minut i jest zdecydowanie spektakularny bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników amerykańskiej żywności. Ten sos ma 63 kalorie, 1G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 20 i kosztuje 44 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz oliwę z oliwek, pieprz, ocet jabłkowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Dzień Ojca. Z łyżeczką wynik 17%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Sos Barbecue Brzoskwiniowo-Bourbonowy, Sos Barbecue Easy Peach Chipotle, oraz Kotlety wieprzowe z brzoskwiniowym sosem Barbecue dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodaj cebulę; gotować 5 minut lub do miękkości, mieszając od czasu do czasu.
Dodaj brzoskwinie, czarny pieprz, sól i czosnek; gotuj 1 minutę, często mieszając. Wymieszać z piwem i pozostałymi składnikami i doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 30 minut.
Połowę mieszanki umieścić w blenderze.
Usuń środkową część pokrywy blendera( aby umożliwić ucieczkę pary); zabezpiecz pokrywę blendera.
Umieść czysty ręcznik do naczyń nad otworem w pokrywie blendera (aby zapobiec wyciekom). Proces do gładkiej.
Wlać czystą mieszaninę do średniej miski. Powtórz procedurę z pozostałą mieszaniną.
Uwaga: SOS Przechowywać w lodówce w hermetycznym pojemniku do 10 dni.