Brytyjskie FlapJacks
Brytyjskie Flapjacki mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 137 kalorii, 2G białka, oraz 7G tłuszczu. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 16. Kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Ten przepis jest lubiany przez 239 smakoszy i kucharzy. Mieszanka złotego syropu, masła, soli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie dieta. Przynosi ci to Epikurious. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Flapjacks, Flapjacks, oraz Mom ' s Cinnamon Flapjacks dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. masło 8 x 8 x 2-calowa metalowa patelnia do pieczenia.
Połącz pierwsze 3 składniki w ciężkim średnim rondlu.Stale mieszaj na średnim ogniu, dopóki nie stopi się, cukier rozpuszcza się, a mieszanina jest gładka.
Dodać owies isalt; mieszać do powlekania.
Przenieść mieszaninę toprepared patelni i rozprowadzić w równej warstwie.
Piec, aż top będzie złoty (krawędzie bedarker), o 25 protokół. Schłodzić na patelni 5 minut.
Pokroić na 4 kwadraty; cut eachinto 4 Trójkąty (mieszanina będzie nadal miękka).Całkowicie schłodzić na patelni przed podaniem.
* Rodzaj syropu popularny w Wielkiej Brytanii; dostępny w niektórych supermarketach, sklepach specialtyfoods i brytyjskich sklepach importowych.
W porcji: 136,0 kcal kalorii, 42,2% kalorii z tłuszczu, 6,4 g tłuszczu,