Bourbon-Ancho marynowane Top okrągły z cape agrest Relish
Bourbon-Ancho marynowany Top Round z cape agrest Relish może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 19g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 430 kalorii. Ten bezmleczny przepis służy 4 i kosztuje 3,53 zł za porcję. Jeśli masz grubo zmielony pieprz, pieprz, bourbon whiskey i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć bourbon, można śledzić to danie główne z Babeczki czekoladowe Bourbon Pecan Pie z lukrem orzechowym jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 24 godziny i 45 minut. Z łyżeczką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Tarta cytrynowa werbena z kompot z agrestu, Ancho Chile Indyk z klonową glazurą Bourbon, oraz Ancho-Limonkowy marynowany kurczak z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Połączyć olej, musztarda, whisky, soja, ancho chile, ocet winny czerwony, brązowy cukier, cebula, czosnek i czarny pieprz w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Plus 1 łyżeczka Soli Koszernej, Dodatkowo Do Przyprawiania Mięsa
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Ancho Chili Pepper
Dietetyczna Soda Kremowa
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Whiskey
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala