Bouillabaisse może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje $7.94 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis ma 734 kalorie, 84g białka, oraz 37 g tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 28 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz małże, tymianek, liść kopru włoskiego i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać skórkę pomarańczową, możesz podążać za tym daniem głównym z Lody z ciemnej czekolady z dodatkiem pomarańczy z prażonymi orzechami włoskimi jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 96%, to danie jest znakomite. Podobne przepisy to Moja uproszczona ryba Bouillabaisse-Ma bouillabaisse wersja simplifiée, Bouillabaisse, oraz Bouillabaisse.
Instrukcje
1
Rozgrzać oliwę w dużym rondlu, dodać cebulę, por, posiekane pomidory i czosnek. Gotować i mieszać na małym ogniu przez kilka minut, aż wszystkie warzywa będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
1 Pomarańcza, Skórka
20 Cienkich Plastrów Cukinii
(i Tylko Porcje)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Wymieszać z koprem, tymiankiem, liściem laurowym i skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka Pomarańczowa
3 łyżki Plus 1-1/2 łyżeczki Roztopionego Masła
Kapary Pakowane W Sól, Namoczone, Opłukane I Odsączone
2 Szklanki Ząbków Czosnku
3
Dodać skorupiaki i wrzącą wodę; wymieszać, aby połączyć. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem. Podgrzać do wysokiej temperatury i gotować przez około 3 minuty, aby olej i woda się połączyły.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Skorupiaki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
4
Dodaj rybę i zmniejsz ciepło do średniego. Kontynuuj gotowanie przez 12 do 15 minut lub aż ryba zostanie ugotowana. Ryby powinny być nieprzezroczyste i delikatne, ale nadal twarde. Ryby nie powinny się rozpadać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
5
Posmakuj bouillabaisse i dostosuj przyprawę. Wymieszać z szafranem, a następnie wlać zupę do rozgrzanych naczyń turen lub zupy.