Boston Cream Cheesecake

Boston Cream Cheesecake
Boston Cream Cheesecake wymaga około 5 godzin i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz piekarza pieczenia czekolady, wanilia, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 15%. Spróbuj Boston Cream Cheesecake, Boston Cream Pie Cheesecake, oraz Boston Cream Cheesecake dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Nasmaruj dno 9-calowej sprężyny. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do przygotowanej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
2
Piec w temperaturze 325 stopni F przez 25 minut, jeśli używasz srebrnej patelni springform. (
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
3
Piec w temperaturze 300 stopni F przez 20 minut, jeśli używasz ciemnej, nieprzywierającej patelni springform.) Super.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
4
Ubić serek śmietankowy, cukier granulowany i 1 łyżeczkę. wanilii w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Serek śmietankowySerek śmietankowy
WaniliaWanilia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
6
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
7
Zalać warstwą ciasta na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
8
Piec w temperaturze 325 stopni F przez 40 do 45 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony, jeśli używasz srebrnej patelni springform. (
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
9
Piec w temperaturze 300 stopni F przez 40 do 45 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony, jeśli używasz ciemnej, nieprzywierającej patelni springform.) Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia SpringformPatelnia Springform
PiekarnikPiekarnik
SzpatułkaSzpatułka
NóżNóż
10
Umieść czekoladę, mleko i masło w średniej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 2 minuty lub do roztopienia masła, mieszając po 1 minucie. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MasłoMasło
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
11
Dodać cukier puder i pozostałą 1 łyżeczkę. wanilia; dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
WaniliaWanilia
12
Posmarować schłodzonym sernikiem. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 20 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn