Boston Cream Cheesecake
Boston Cream Cheesecake wymaga około 5 godzin i 20 minut od początku do końca. Ten przepis służy 16. Jedna porcja zawiera 353 kalorie, 5G białka, oraz 23G tłuszczu. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz piekarza pieczenia czekolady, wanilia, mleko, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 15%. Spróbuj Boston Cream Cheesecake, Boston Cream Pie Cheesecake, oraz Boston Cream Cheesecake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Nasmaruj dno 9-calowej sprężyny. Przygotować ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do przygotowanej patelni.
Piec w temperaturze 325 stopni F przez 25 minut, jeśli używasz srebrnej patelni springform. (
Piec w temperaturze 300 stopni F przez 20 minut, jeśli używasz ciemnej, nieprzywierającej patelni springform.) Super.
Ubić serek śmietankowy, cukier granulowany i 1 łyżeczkę. wanilii w dużej misce z mikserem elektrycznym na średniej prędkości, aż dobrze wymieszane.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, po jednym na raz, mieszając na małej prędkości po każdym dodaniu, aż do wymieszania.
Zalać warstwą ciasta na patelni.
Piec w temperaturze 325 stopni F przez 40 do 45 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony, jeśli używasz srebrnej patelni springform. (
Piec w temperaturze 300 stopni F przez 40 do 45 minut lub do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony, jeśli używasz ciemnej, nieprzywierającej patelni springform.) Uruchom nóż lub metalową szpatułkę wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni.
Umieść czekoladę, mleko i masło w średniej misce do mikrofalówki. Kuchenka mikrofalowa na wysokiej 2 minuty lub do roztopienia masła, mieszając po 1 minucie. Mieszaj, aż czekolada całkowicie się rozpuści.
Dodać cukier puder i pozostałą 1 łyżeczkę. wanilia; dobrze wymieszać.
Posmarować schłodzonym sernikiem. Przechowywać w lodówce 4 godziny lub na noc.