Boston Cream Cheesecake
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 414 kalorii. Ten przepis służy 16. Na 95 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz granulowany cukier, mieszankę ciast, ostudzoną bitą polewę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Podobne przepisy to Boston Cream Cheesecake, Boston Cream Cheesecake, oraz Boston Cream Pie Cheesecake.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Przygotuj ciasto ciasto zgodnie z zaleceniami na opakowaniu; wlać do 9-calowej springform patelni rozpylonej sprayem do gotowania.
Piec 25 do 30 min. albo dopóki wykałaczka włożona do środka nie wyjdzie czysta. Super.
Beat twarożek, cukier i wanilia w dużej misce z mikserem, aż dobrze wymieszane.
Dodać śmietanę; dobrze wymieszać.
Dodać jajka, 1 na raz, mieszając na małej prędkości po każdym tylko do wymieszania.
Zalać warstwą ciasta na patelni.
Piec 40-45 min. albo do momentu, gdy środek jest prawie ustawiony. Uruchom nóż wokół krawędzi patelni, aby poluzować ciasto; ostudzić przed usunięciem krawędzi patelni.
Kuchenka mikrofalowa COOL WHIP i czekolady w mikrofalówce Miski na wysokości 1 do 1-1 / 2 min. lub do momentu całkowitego rozpuszczenia czekolady i wymieszania mieszaniny, mieszając po każdej minucie. Fajne 15 min.; powoli polewaj sernik. Przechowywać w lodówce 4 godziny.