Paluszki Rybne Marinara
Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.06 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 12g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 172 kalorie. Jeśli masz sos marinara), ser mozzarella, olej roślinny i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Paluszki rybne z sosem Marinara, Paluszki serowe czosnkowe z Marinarą, oraz Parmezan pieczone paluszki z cukinii z sosem Marinara.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 177°. w ungreased 8-calowy kwadrat (2-quart) szklane naczynie do pieczenia, zorganizować brokuły.
Skropić olejem, posypać bazylią i czosnkiem.
Ułóż paluszki rybne na brokułach. Łyżka sos marinara nad rybą.
Posypać parmezanem. Ułożyć ser mozzarella na wierzchu.
Piec odkryte około 30 minut lub do całkowitego ogrzania.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Mark West Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.