Boston Bluefish & Faux Taters / kalafior

Boston Bluefish & Faux Taters / kalafior
Boston Bluefish & Faux Taters / kalafior wymaga około 50 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1074 kalorii, 93g białka, oraz 68 g tłuszczu. Na $7.59 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 1. Mieszanka filetów boston bluefish, pieprz, sok z cytryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest dostarczany przez Recipezaar. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie dieta. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 82%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Boston Blue Fish & Faux Taters / Kalafior., Boston Bluefish ze szpinakiem i zupą, oraz Faux-Tates / Kalafior.

Instrukcje

1
Ryby.Rozgrzej piekarnik zgodnie z opakowaniem.masło rozprowadzić równomiernie na zamrożonej błękitnej rybie.równomiernie wlać cytrynę na masło.posypać pieprzem cytrynowym (lubię dużo).równomiernie posypać pokrojony koperek pieprzem cytrynowym.piec bez osłony przez 35 minut (lub w zależności od opakowania). Masło i sok z cytryny wnikają do ryby podczas gotowania, biorąc ze sobą wszystkie przyprawy - nie pomijaj etapu masłowania ryby-jest to konieczne.SZTUCZNI TATERNICY.doprowadzić kalafior do wrzenia i nadal gotować przez 10-15 minut (im bardziej miękkie, tym lepiej).
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzyprawyPrzyprawy
KalafiorKalafior
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
BluefishBluefish
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CytrynaCytryna
KoperKoper
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Spuścić całą wodę.rozgnieść razem z twarogiem sól i pieprz.wymieszaj pokrojoną zieloną cebulę na końcu, aby uzyskać dodatkowy smak i kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Zielona CebulaZielona Cebula
WodaWoda
3
Podawać z innym warzywem z boku-lub tak jak jest.

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Ryby można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Loveblock Pinot Gris. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 24 dolarów.
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris
Loveblock Pinot Gris jest blady złoty z nutami zieleni. Rocznik 2013 to wytrawny styl z kwiatowymi aromatami i nutą dojrzałego ananasa. Podniebienie odsłania gotowaną gruszkę i krwawą pomarańczę, a kończy się odrobiną cytrusów, dobrą konsystencją i bogatym dotykiem w ustach.
TrudnośćŚredni
Gotowe W50 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia67
Magazyn