Borlotti Minestrone jest bezglutenowe danie główne. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 201 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Mieszanka ząbków czosnku, pomidorów w puszkach, marchewki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć cukinię, można śledzić to danie główne z Placki Deserowe Z Cukinii jako deser. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest spektakularne. Spróbuj Hummus Z Fasoli I Cukinii Borlotti, Bulion warzywny i minestrone-Le bouillon de légumes et la minestrone, oraz Borlotti Bean Mole With Roast Winter Squash dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Fasolę posortować i umyć; umieścić w dużej misce. Przykryć wodą do 2 cali powyżej fasoli; przykryć i odstawić 8 godzin lub na noc.
Umieścić fasolę w dużym rondlu, i przykryć wodą do 3 cali powyżej fasoli; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień; dusić 1 1/2 godziny lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ocet Jabłkowy Lub Ostry Sos Do Podania
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Drenaż.
5
Rozgrzać duży piec holenderski na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka
6
Dodaj boczek na patelnię; gotować 6 minut lub aż chrupiące, często mieszając.