Boliarepitas (Kolumbijski Ser-Kulki Arepa)
Boliarepitas (kolumbijski ser-Kulki Arepa) może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten bezglutenowy przepis służy 24 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 81 kalorii. Przepis ten zachwycił 237 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz pod ręką ciepłą wodę, ser mozzarella, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Arepa con Carne Asada (Arepa z grillowaną wołowiną w stylu kolumbijskim), Arepa con Huevo Frito, Hogao y Aguacate (Arepa z jajkiem, awokado i sosem kreolskim), oraz Arepa Reina Pepiada (Arepa z rozdrobnionym kurczakiem i awokado) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć mąkę kukurydzianą, ciepłą wodę, ser i sól, dokładnie mieszając.
Pozostawić mieszaninę na około 7 minut.Ugniataj dłońmi przez około 3 minuty zwilżając dłonie ciepłą wodą podczas pracy.Z ciasta uformować 24 małe kulki.
Rozgrzać olej na dużej patelni nonstick na średnim ogniu, a następnie smażyć boliarepas w 2 lub 3 partiach, odwracając raz, aż złoty, około 3 minut na stronę.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.