Bogata i kremowa wołowina Stroganoff

Bogata i kremowa wołowina Stroganoff
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu wschodnioeuropejskich przepisów, więc spróbuj bogatej i kremowej wołowiny Stroganoff Tonyi. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 352 kalorie, 21g białka, oraz 26g tłuszczu. Na 2,17 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Mieszanka skondensowanej wołowiny consomme, polędwica wołowa, sól, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 8 fanów. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kremowa Wołowina Stroganoff, Jeden Garnek Kremowa Wołowina Stroganoff, oraz Ultimate Creamy Beef Stroganoff.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużym ciężkim garnku na średnim ogniu; gotować i mieszać cebulę, aż zmięknie, o 5 protokół. Wymieszać grzyby i nadal gotować i mieszać, aż grzyby będą miękkie i płyn odparuje, o 5 Więcej minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Cebulę i grzyby przełożyć do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Gotować i wymieszać kostki polędwicy wołowej w tej samej patelni na średnim ogniu, aż kostki są rumiane ze wszystkich stron i ciecz wyparowała, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek PorterhouseStek Porterhouse
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
4
Wlać 2/3 consomme wołowiny na patelni; zeskrobać i rozpuścić brązowe kawałki z dołu patelni. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; ustawić Pozostałe consomme bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina ConsommeWołowina Consomme
1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią1/4 Szklanki Kwaśnej śmietany, Spójrz Na Nią
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Wymieszać w czosnku, ketchup, sos Worcestershire, sól, czarny pieprz, i ostry sos. Zmniejszyć ogień do niskiej i gotować mieszaninę wołowiny do miękkości, co najmniej 30 protokół. Dusić dłużej, aby uzyskać więcej delikatnej wołowiny.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Do 16 Bułek Kanapkowych12 Do 16 Bułek Kanapkowych
3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków3 łyżki Niesolonego Masła, Pokrojonego Na 6 Kawałków
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Płatki Crispix, RozdrobnionePłatki Crispix, Rozdrobnione
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
Trzepaczka Pozostałe 1/3 może consomme wołowiny z mąką w małej misce, aż gładka; mieszać do mieszaniny wołowiny, powrót do wrzenia, i gotować mięso i sos aż zgęstnieje, 2 do 3 więcej minut. Wymieszać gotowaną cebulę i grzyby i gotować do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wołowina ConsommeWołowina Consomme
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
7
Zdjąć z ognia, wymieszać z kwaśną śmietaną i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia7
Magazyn