Biszkopty Żurawinowo-Czekoladowe
Żurawinowo-czekoladowe biszkopty mogą być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Ten deser ma 121 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 16 centów za porcję. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z migdałów, proszek do pieczenia, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak spektakularny spoonacular wynik 16%. Spróbuj Biszkopty z żurawiną, białymi chipsami i orzechami pekan, Biszkopty Z Czekoladą, oraz Biszkopty Z Czekoladą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Lekko łyżkę mąki do suchych miarek i wyrównać nożem.
Mąkę i kolejne 5 składników (mąka przez sól) połączyć w dużej misce.
Połącz olej, ekstrakty i jajka; dodaj do mieszanki mąki, mieszając, aż do dobrze wymieszanego (ciasto będzie suche i kruche). Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię; zagnieść lekko 7 do 8 razy. Ciasto podzielić na pół. Uformuj każdą porcję w rolkę o długości 8 cali.
Umieść rolki 6 cali od siebie na blasze do pieczenia pokrytej sprayem do gotowania; spłaszczyć każdą rolkę do grubości 1 cala.
Piec w temperaturze 350 przez 35 minut.
Usuń rolki z blachy do pieczenia; ostudzić 10 minut na stojaku z drutu.
Pokrój każdą rolkę po przekątnej na plastry 15 (1/2 cala).
Umieść plastry, ściąć boki w dół, na blasze do pieczenia. Obniżyć temperaturę piekarnika do 325 i piec przez 10 minut. Odwróć ciasteczka; piec dodatkowe 10 minut (ciasteczka będą lekko miękkie w środku, ale twardnieją, gdy ostygną).
Wyjąć z blachy do pieczenia; całkowicie schłodzić na stojaku z drutu.