Biszkopt Pomarańczowy Migdałowy I
Pomarańczowe migdałowe biszkopty i może być tylko deser szukasz. Ten przepis sprawia, że 42 porcje z 84 kalorie, 2G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę pomarańczową, sól, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 3 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest to niedrogi przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 11%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Biszkopt Pomarańczowy Migdałowy, Biszkopt Pomarańczowo-Migdałowy, oraz Biszkopt Pomarańczowy Migdałowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W dużej misce ubić cukier, masło lub margarynę, skórkę pomarańczową i jajka. Wymieszaj mąkę, proszek do pieczenia, sól i migdały.
Uformuj połowę ciasta na raz w prostokąt, 10 x 3 cale, na nieprzetworzonym arkuszu ciastek.
Piec około 20 minut lub aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Schłodzić na blasze przez 15 minut.
Pokroić w poprzek na plasterki 1/2 cala.
Miejsce plastry wycięte boki w dół na arkuszu cookie.
Piec około 15 minut lub aż chrupiące i jasnobrązowe.
Usuń z arkusza cookie. Cool on wire rack.