Bison Tri-Tip z Chimichurri

Bison Tri-Tip z Chimichurri
Bison Tri-Tip z Chimichurri może być tylko przystawką, której szukasz. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje 82 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 293 kalorie, 6G białka, oraz 29g tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek w proszku, świeżo popękany pieprz, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Bistec Argentino al Chimichurri (stek z sosem Chimichurri), Najlepsze Chimichurri: Chimichurri marynata & SOS stek, oraz Stek z sosem Chimichurri (Carne con Chimichurri) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz tri-tip z olejem i przyprawami w 1-gal. zamykana plastikowa torba. Chill około 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, OpcjonalnieDodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
2
Weź torbę z lodówki około 1 godziny przed gotowaniem. W międzyczasie Ustaw żeliwną patelnię lub dużą żeliwną patelnię na grillu i rozgrzej Grill do wysokiej (450 do 550).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połóż Tri-końcówkę na gorącej patelni. Przykryć grilla i gotować, obracając raz lub dwa razy, aż mięso będzie głęboko brązowy i natychmiastowy odczyt termometr osiągnie 130 (średnio rzadkie; nie overcook), 15 do 20 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przenieś tri-tip na deskę, namiot z folią i pozostaw 10 minut. Pokroić w poprzek ziarna i podawać z chimichurri.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszki Azjatyckie, Każda, UmyteGruszki Azjatyckie, Każda, Umyte
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Chimichurri: w robocie kuchennym Puls 2 łyżki. ocet balsamiczny, 1/2 szklanki zapakowanej natki pietruszki, 7 ząbków czosnku, 1/3 szklanki zapakowanych świeżych liści rozmarynu, 2 łyżki. świeże liście oregano, 1 łyżka. sok z cytryny i 1 1/2 łyżeczki. każdy czerwony płatki chile i sól morska grubo posiekać. Podczas pulsowania wlać 2/3 szklanki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
świeże Oreganoświeże Oregano
1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)1 Duży Bakłażan, Obrany I Pokrojony W 1/2-calowe Rundy (potrzebujesz Co Najmniej 8 Rund)
Oliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek StołowychOliwa Z Oliwek Plus 3 Do 4 łyżek Stołowych
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
ChimichurriChimichurri
1 Szalotka, Starta Lub Posiekana1 Szalotka, Starta Lub Posiekana
świeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smakuświeżo Starty Ser Pecorino-Romano Lub Do Smaku
Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)Rosół Z Kurczaka Lub Bulion Warzywny (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
6
Niech SOS odpocząć co najmniej 1 godzinę; lub schłodzić do 3 dni, a następnie doprowadzić do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
7
* Znajdź żubra u dobrze zaopatrzonych rzeźników.
Składniki, których będziesz potrzebować
żubryżubry
8
Plancha Gotowanie 101
9
Co: Argentyński styl gotowania na gorącej patelni (plancha) nad grillem. Szef kuchni Jay Bentley z Open Range w Bozeman, Montana, gotuje la plancha od dziesięcioleci i daje nam swoje wskazówki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Dlaczego: szybko tworzy równomierny sear, dla mięsa, które jest chrupiące na zewnątrz, soczyste w środku. Plus, kapanie marynaty pobyt na plancha, zamiast uderzając węgle. Łosoś Grill, cebula, i cukinia w ten sposób zbyt.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
11
Zacznij: każda żeliwna patelnia lub patelnia będzie działać; lubimy te przez Lodge (lodgemfg.com). aby uzyskać więcej przepisów na plancha, zobacz Open Range Jay Bentley i Patrick Dillon (Running Press, 2012; $33).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn