Bikini Killer Cookies

Bikini Killer Cookies
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj ciasteczek Bikini Killer. Ten przepis sprawia, że 24 porcje z 237 kalorii, 3G białka, oraz 12g tłuszczu każdy. Na 36 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 986 osób uznało ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka Snickersa, sody oczyszczonej, cukru granulowanego i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Płatki Śniadaniowe (Płatki Owsiane, Kokos, Czekolada), Zabójcze ciasteczka czekoladowe Johnny Iuzzini + książka kucharska, oraz Różowe Bikini dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce umieścić mąkę i sodę oczyszczoną i ubić do połączenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze CukierniczymO Cukrze Cukierniczym
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Miejsce 10 łyżki masła w 10-calowej patelni na średnim ogniu do stopienia, o 2 protokół. Kontynuuj gotowanie i za pomocą uchwytu patelni obracać masło wokół w patelni. Mieszaj masło stale, aż stanie się ciemnobrązowe i wydziela orzechowy aromat, 1 do 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
3
Wyjąć patelnię z ciepła i przenieść rumiane masło do dużej żaroodpornej miski. Pozostałe 6 łyżek masła wymieszać z gorącym masłem, aż do całkowitego rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Dodaj oba cukry, sól i wanilię do mieszaniny brązowego masła i ubijać, aż w pełni włączone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Miód CytrusowyMiód Cytrusowy
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
5
Dodaj jajka i ubijaj, aż mieszanina będzie gładka, bez kostek cukru, około 30 sekund. Pozostaw mieszaninę przez 3 minuty, a następnie ubijaj przez kolejne 30 sekund. Powtórz proces odpoczynku i ubijania jeszcze 2 razy, aż mieszanina będzie gruba, gładka i błyszcząca. Używając wytrzymałej gumowej szpatułki lub drewnianej łyżki, mieszaj mieszaninę mąki, aż do połączenia, około 1 minuty. Wymieszać w czekoladowe chipsy dając ciasto końcowe wymieszać, aby nie pozostały kieszenie mąki.Za pomocą # 24 cookie miarka (w zasadzie małe lody miarka) lub za pomocą łyżki miarka się około dwie czubate łyżki ciasta i spłaszczyć go w okrągły krążek i umieścić plaster Snickers na górze. Złóż krawędzie na Snickers, aby je uszczelnić. (*Opcjonalnie: dla zwiększenia bogactwa naciśnij w posiekane Snickers na górze).
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Snickers BarSnickers Bar
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Po 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I LimonkowegoPo 3 Szklanki Sorbetu Malinowego, Pomarańczowego I Limonkowego
Uncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (okUncje Serka śmietankowego, Temperatura Pokojowa (ok
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki1 Litr (około 4 Szklanek) Gęstej śmietanki
6
Umieść ciasteczka 2 cale od siebie na pergaminie wyłożone blachy do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec ciasteczka 1 arkusz na raz, aż ciasteczka są złotobrązowe i jeszcze puffy, i krawędzie zaczęły się ustawiać, ale centra są nadal miękkie, o 10 do 14 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
8
Przenieś blachę do stojaka z drutu, aby schłodzić ciasteczka.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na PółPomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn