Biały Migdałowy Tort Weselny

Biały Migdałowy Tort Weselny
Biały migdałowy tort weselny może być tylko deser, którego szukasz. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 18. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 218 kalorii. Jest idealny do Ślub. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i podnieś śmietanę, sól, mąkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 13%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Biały Tort Weselny, Biały Tort Weselny, oraz Biały Tort Weselny dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Tłuszcz i mąka 11x13 cala ciasto patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać razem białe ciasto mix, mąka, cukier, i sól w dużej misce, aż dobrze wymieszane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mix Białych CiastMix Białych Ciast
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Wlać wodę, kwaśną śmietanę, olej roślinny, ekstrakty migdałowe i waniliowe oraz białka i ubić mieszanką elektryczną na niskim poziomie, aż wszystkie składniki zostaną wymieszane i zwilżone, ale niektóre grudki nadal pozostają, 4 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej RoślinnyOlej Roślinny
Białka JajBiałka Jaj
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WaniliaWanilia
MigdałyMigdały
WodaWoda
4
Wlać ciasto do przygotowanej patelni tortowej i piec w nagrzanym piekarniku, aż wierzch stanie się jasnobrązowy, a wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta, około 25 minut. Pozostawić do ostygnięcia przed lukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
Forma Na CiastoForma Na Ciasto
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje18
Ocena Zdrowia1
Magazyn