Biała Czekolada Wstążka Ciasto Dyniowe Z Klonu Glazury
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 356 kalorii. Na 61 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 20. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka cukru granulowanego, cukru pudru, ekstraktu Adamsa vanillana i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 25%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Przyprawiony Chleb Z Dyni I Białej Czekolady Z Klonową Glazurą, Ciasto z dyni z klonową glazurą, oraz Ciasto z dyni z klonową glazurą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F. tłuszcz i mąka duża patelnia bundt lub spray z dodatkiem mąki spray do pieczenia.Przygotować nadzienie.
Umieść białe chipsy w bezpiecznej misce mikrofalowej i włącz kuchenkę mikrofalową na 1 1/2 minuty, zatrzymując się co 30 sekund, aby wymieszać. Serek śmietankowy, cukier i wanilia ubić na roztopione chipsy. Zestaw aside.In średni miskę, połączyć mąkę, sól, proszek do pieczenia, soda oczyszczona i cynamon. Zestaw aside.In dużą miskę, ubić masło i cukier, aż puszyste. Beat in Adams vanilla extract. Ubić jajka, jeden po drugim i kontynuować bicie na dużej prędkości miksera elektrycznego przez 1 minutę lub aż mieszanina będzie lekka. Wymieszać z dynią. Ręcznie lub za pomocą niskiej prędkości miksera wymieszać mieszaninę mąki.
Wlać około jedną trzecią ciasta dyni do patelni bundt.
Wlać białe nadzienie na ciasto z dyni, utrzymując białe ciasto z dala od boków patelni, Jak to możliwe.
Pozostałe ciasto z dyni Wlać na białe ciasto.
Piec przez 55 minut lub do momentu, aż ciasto zacznie odciągać się od boków patelni.
Ostudzić na patelni przez 10 minut; odwrócić się od patelni.
Niech ciasto ostygnie całkowicie przed glazury.Przygotuj glazurę. Wymieszać przesiany cukier puder, syrop klonowy, 2 łyżki śmietany i sól. Beat until smooth. Jeśli glazura jest zbyt gęsta, dodaj pozostałą łyżkę śmietany.
Skropić schłodzone ciasto; przechowywać ciasto w lodówce.