Cherry Flan

Cherry Flan
Cherry Flan to Wegetariańskie deser. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 16G białka, oraz 13g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,91 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Jeśli masz vanillan ekstrakt, mleko, cukier granulowany, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Jest to niedrogie przepis dla fanów europejskiej kuchni. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Flan z pomidorów wiśniowych, tymianku i boczku, Flan de Arroz con Leche (ryż Pudding Flan), oraz Flan z guawanem i serem (Flan de Guayaba y Queso).

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieść mleko, 1/3 szklanki cukru, jajka, wanilię, sól i mąkę w słoiku blendera w kolejności, w jakiej są wymienione. Przykryć i zmiksować z maksymalną prędkością przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
JajkoJajko
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
3
Wlać-cala warstwę ciasta w naczyniu do pieczenia lub pie Płyta. Ustaw na umiarkowanym ogniu przez minutę lub dwie, aż film ciasta ustaw w dolnej części naczynia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Zdjąć z ognia.
5
Wiśnie rozłożyć na cieście i posypać 1/3 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzereśnieCzereśnie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CukierCukier
6
Wlać resztę ciasta i wygładzić powierzchnię tylną łyżką.
7
Umieścić w pozycji środkowej nagrzanego piekarnika i piec przez około godzinę. Clafouti odbywa się, gdy jest dmuchany i rumiany, a igła lub nóż wbity w jego środek wychodzi czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
8
Wierzch clafouti posypać cukrem pudrem tuż przed wyniesieniem na stół. (Clafouti nie muszą być podawane na gorąco, ale powinny być nadal ciepłe. Opadnie lekko, gdy się ochłodzi.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
9
artykuł var
10
Typ_27_data = {};
11
artykuł
12
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn