Biała Czekolada Cherry Crunch
Biała czekolada Cherry Crunch może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 16. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 316 kalorii. Na 76 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. Jest to niedrogi przepis dla fanów europejskiej kuchni. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Mieszanka ekstraktu migdałowego, pół na pół, Pianki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 39%, który nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Biała Czekolada Cherry Crunch, Chocolate Cherry Crunch Bites, oraz Czekoladowo-Wiśniowe Batoniki Crunch.
Instrukcje
Wrzucić płatki, precle, orzeszki ziemne, Pianki i wiśnie w dużej misce.
Żetony do pieczenia ciepła i pół na pół w rondlu 2-quart na małym ogniu, często mieszając, aż chipsy się stopią. Wymieszaj ekstrakt z migdałów.
Wlać roztopioną mieszaninę na suche składniki. Delikatnie wymieszać, aż suche składniki zostaną pokryte. Upuść mieszaninę łyżką stołową na woskowany papier.
Odstawić na około 1 godzinę lub do Ustawienia. Przechowywać luźno przykryte do 1 tygodnia.