Beztłuszczowa płatki owsiane Cookie Pie Crust może być tylko skorupą, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 41 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 240 kalorii, 2G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 23 minuty. Udaj się do sklepu i odbierz wanilię, skórkę calamondin, owies i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 20%, co jest raczej złe. Spróbuj Bezmleczne ciasto z masłem orzechowym z ciasteczkami czekoladowymi, Pumpkin Pie bary z brązowym cukrem skorupa płatki owsiane (bezglutenowe & nabiał wolny!), oraz Ciasto jabłkowo-żurawinowe z płatkami owsianymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Umieścić owies w robocie kuchennym lub blenderze i przetwarzać, aż drobno zmielone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filiżanki Wielkości Przekąski, Brzoskwinie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Dodaj pozostałe suche składniki i dobrze zmiksuj.
3
Przełożyć do miski i dodać sos jabłkowy. Dobrze wymieszać, aż do całkowitego połączenia.
Włóż mieszaninę do patelni i zaczynając od środka, spłaszcz i naciśnij ją zwilżonymi palcami, aż równomiernie pokryje dno i rozszerzy się w miarę możliwości po bokach patelni: włóż do piekarnika i gotuj przez 8-10 minut, aż będzie chrupiąca, ale nie przesadzona. Odstawić do ostygnięcia przed nadzieniem.