Bezmięsny poniedziałek: Tofu i warzywa Stir Fry
Bezmięsny poniedziałek: Tofu i warzywo Stir Fry jest bezglutenowe i wegańskie danie główne. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 1126 kalorii, 103g białka, oraz 40 g tłuszczu. Na 10,14 zł za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ryżu, oleju sezamowego, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać gotowany biały ryż można śledzić to danie główne z Zdrowy Surowy Budyń Czekoladowy jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 88%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Bezmięsny poniedziałek: Spiralizowana miska tahini z tofu, Edamame i awokado, oraz Bezmięsny Poniedziałek: Pikantne Tofu Chili dla podobnych receptur.
Instrukcje
Patelnia z nieprzywierającym sprayem do gotowania.Lekko brązowe tofu i czosnek w oleju.
Dodaj sos sojowy lub wymieszać smażyć sos i warzywa.Przykryć i podsmażyć na parze przez 7 do 10 minut, aż warzywa będą miękkie.
Dodać mieszaninę skrobi kukurydzianej, mieszając 1 do 2 minut, aż sos zgęstnieje.