Bezglutenowe Pieczone Pączki Z Dyni
Need a bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański posiłek poranny? Bezglutenowe pieczone pączki z dyni może być świetny przepis, aby spróbować. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu. Ten przepis służy 18. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 507 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odebrać mąkę proso, guma ksantanowa, sok pomarańczowy, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Bezglutenowe Pieczone Pączki Z Dyni, Bez Cukru Bez Nabiału Bezglutenowe Pączki-Pieczone, oraz Czekolada Bez Cukru Bezglutenowe Pączki Pączki (Pieczone) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°. Spryskaj patelnię z pączkami nieprzywierającym sprayem do gotowania. Odstawić.
W dużej misce, ubić razem mąkę prosa, cukier granulowany, mąka owsiana, przyprawa pumpkin pie, proszek do pieczenia, sól, i guma ksantanowa. W małej misce wymieszać dynię, jajka, olej roślinny i sok pomarańczowy, aż będzie gładka.
Wlać mieszankę dyni na suche składniki i ubijać, aż nie pozostaną żadne grudki.
Piec do momentu, aż pączki powrócą do dotyku, około osiemnastu minut. Przekręć pączki na stojak z drutu, aby ostygły. Powtórz z pozostałym ciasto. Pozostawić do całkowitego ostygnięcia pączków.
Do powlekania: w 9-calowej kwadratowej patelni wymieszaj granulowany cukier i zmielony cynamon. Po kolei, pogłębiać pączki w mieszance cukier-cynamon. Otrząśnij nadmiar cukru. Przechowywać pączki, pokryte, na ladzie przez okres do trzech dni.