Bezglutenowe Ciasta Mielone Bez Kazeiny
Bezglutenowe bez kazeiny mielone ciasta jest bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie deser. Ten przepis służy 24 i kosztuje 12 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowej. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę kukurydzianą, mąkę z tapioki, jajko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Biscochitos: Bezglutenowe, Bez Nabiału / Kazeiny I Bez Jajek, Rolki bezglutenowe bez kazeiny: płatki owsiane z nasionami Chia, oraz Bezglutenowy, Bez Kazeiny Biały Sos Przepis Na Pot Pie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść mąki, cukier, sól i gumę ksantanową w misce. Utrzeć margarynę, aż mieszanina będzie przypominać bułkę tartą.
Połącz pozostałe składniki i stopniowo dodawaj do mieszanki mąki, aż ciasto połączy się w kulkę
Przechowywać w lodówce przez 30 minut przed użyciem
Rozgrzej piekarnik do 180°C/350°F/znak gazu
Tłuszcz i mąka dwa 12 otworów ciasto puszki.
Odciąć nieco ponad połowę ciasta i rozwałkować dość cienko. Za pomocą dużego okrągłego noża do ciasta Wytnij 24 krążki i ostrożnie umieść w każdym otworze.
Do każdego dodać łyżkę mięsa mielonego.Dodać resztki ciasta do pozostałego ciasta i rozwałkować. Używając średniej wielkości foremki do ciasta, Wytnij 24 krążki na pokrywki. Palcem zwilż spód każdej płyty wodą i naciśnij nad nadzieniem ciasta.
Piec przez 15-20 minut. Możesz umyć wodą 5 minut przed końcem czasu gotowania, posypać cukrem pudrem i powrócić do piekarnika, aby zakończyć lub pogłębiać cukrem pudrem, gdy ostygnie.