Bek ' s grillowane filety Mahi Mahi w marynacie sojowo-imbirowej (oamc)

Bek ' s grillowane filety Mahi Mahi w marynacie sojowo-imbirowej (oamc)
Grillowane filety Mahi Mahi firmy Bek w marynacie sojowo-imbirowej (oamc) mogą być właśnie tą marynatą, której szukasz. Jedna porcja zawiera 62 kalorie, 9g białka, oraz 2G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 1,61 zł za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu cayenne, czosnek, oliwa z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 21 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie dieta. Jest dostarczany przez Recipezaar. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Bek ' s grillowane filety Mahi Mahi w marynacie sojowo-imbirowej (Oamc), Grillowane Mahi Mahi W. miodowo-makadamia i ananasowo-imbirowe, oraz Miód imbir Grillowany łosoś, miecznik lub Mahi Mahi.

Instrukcje

1
W worku na suwak 1 galon, połączyć wszystkie składniki z wyjątkiem ryb. Zgniatać, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2
Dodać mahi i zamknąć, przechowywać w lodówce co najmniej 4 godziny lub przez noc.OAMC-wycisnąć całe powietrze z torby na zamek błyskawiczny lub zamknąć w zgrzewarce próżniowej i przechowywać w zamrażarce. Rozmrażanie i grillowanie, zgodnie z poniższymi instrukcjami.Rozpyl grilla nieprzywierającym sprayem do gotowania, rozgrzej do 246° gotuj filety około 4 minut z pierwszej strony, a następnie obróć i gotuj kolejne 2-3 minuty, w zależności od grubości. Zaufaj sobie na grillu, w oparciu o grubość filetów - nie używaj ślepo mojego wyczucia czasu! Rozgotowana ryba to smutna ryba.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 21 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia4
Magazyn