Beef, mushroom & greens stir-fry
Beef, mushroom & greens stir-fry to bezglutenowe, bezmleczne i przyjazne dla fodmap przepis z 4 porcjami. Na $4.1 za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 23G białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 338 kalorii. 92 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Sprawdza się jako danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś sos ostrygowy, wiosenne warzywa, olej roślinny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 78%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, spójrz na te podobne przepisy: Stir-Fry z wołowiną i grzybami, Szparagi Grzyby Wołowina Stir-Fry, oraz Smażyć wołowinę, grzyby i seler.
Instrukcje
Sosy wymieszać i odstawić.
Rozgrzać wok, aż będzie gorący, dodać 1 łyżeczkę oleju, a następnie smażyć mięso, aż będzie rumiane. Być może trzeba to zrobić w 2 partiach, dodając trochę więcej oleju.
Usuń mięso, a następnie wytrzyj wok do czysta.
Dodaj trochę więcej oleju. Imbir podsmażyć na złoty kolor, dodać zieleninę i grzyby. Gotować przez 3 minuty, często mieszając, następnie dodać stek i sos sojowy. Gotować przez 3-4 więcej minut, aż sos zgęstnieje trochę i wszystko jest rozgrzane.
Podawać na ryżem lub makaronem.