Baza Sosu Czerwonego-Marinara
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów na sos, więc dać czerwony sos Base-Marinaran spróbować. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i wegański przepis ma 126 kalorii, 3G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 12. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz pomidory, marchewkę, cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Południowo-Zachodni Czerwony Sos Chile, Sos Marinara, oraz Sos Marinara III dla podobnych receptur.
Instrukcje
W rondlu na średnim ogniu dodać oliwę z oliwek i podgrzać.
Dodać cebulę i czosnek na patelni, gotowanie, aż cebula zmiękną. Następnie dodaj marchew, wymieszaj, a następnie dodaj wino do deglaze. Następnie zmniejsz ogień do średniego i dodaj tymianek, gotując przez dodatkowe 5 minut.
Dodaj pomidory i soki, doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu. Na koniec dodaj bazylii i nadal gotować na małym ogniu, 20 do 30 protokół. Smak doprawić i zdjąć z ognia.