Żurawinowo-owsiane batony to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Batony żurawinowo-owsiane, Płatki Owsiane-Sernik-Batony Żurawinowe, oraz Orzechowe Batoniki Owsiane Żurawinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Aby przygotować skórkę, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miarka
Nóż
3
Mąkę i kolejne 5 składników (przez cynamon) połączyć w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cynamon
Mąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
Do Szczotkowania I Smażenia
4
Skropić masło i sok na mieszaninie mąki, mieszając do zwilżenia (mieszanina będzie krucha). Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki owsianej. Wciśnij pozostałą mieszaninę owsa na dno naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Masło
Mąka Uniwersalna
Sok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Aby przygotować nadzienie, połącz żurawinę, śmietanę, cukier granulowany i pozostałe składniki w średniej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
żurawina
Kwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I Smażenia
6
Rozprowadzić mieszankę żurawinową na przygotowanej skórce; posypać równomiernie mieszanką owsianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec w 325 przez 40 minut, aż brzegi będą złote. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na Druty
Piekarnik
Patelnia
8
Batoniki wiśniowo-owsiane: w nadzieniu można zastąpić suszone wiśnie suszoną żurawiną, a skórkę cytrynową skórką pomarańczową.