Batony Żurawinowo-Owsiane

Batony Żurawinowo-Owsiane
Żurawinowo-owsiane batony to Wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 130 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz sok pomarańczowy, skórkę pomarańczową, zmielony cynamon i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 10%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Batony żurawinowo-owsiane, Płatki Owsiane-Sernik-Batony Żurawinowe, oraz Orzechowe Batoniki Owsiane Żurawinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 32
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Aby przygotować skórkę, zważyć lub lekko łyżkę mąki do suchej miarki; wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
NóżNóż
3
Mąkę i kolejne 5 składników (przez cynamon) połączyć w średniej misce, dobrze mieszając trzepaczką.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
4
Skropić masło i sok na mieszaninie mąki, mieszając do zwilżenia (mieszanina będzie krucha). Rezerwa 1/2 szklanki mieszanki owsianej. Wciśnij pozostałą mieszaninę owsa na dno naczynia do pieczenia o wymiarach 11 x 7 cali pokrytego natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
5
Aby przygotować nadzienie, połącz żurawinę, śmietanę, cukier granulowany i pozostałe składniki w średniej misce, dobrze mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
żurawinażurawina
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Rozprowadzić mieszankę żurawinową na przygotowanej skórce; posypać równomiernie mieszanką owsianą.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawinażurawina
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
7
Piec w 325 przez 40 minut, aż brzegi będą złote. Całkowicie schłodzić w patelni na stojaku z drutu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Batoniki wiśniowo-owsiane: w nadzieniu można zastąpić suszone wiśnie suszoną żurawiną, a skórkę cytrynową skórką pomarańczową.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Wiśnie SuszoneWiśnie Suszone
Skórka PomarańczowaSkórka Pomarańczowa
Skórka Z CytrynySkórka Z Cytryny
Płatki OwsianePłatki Owsiane
CzereśnieCzereśnie
9
Kalorie 135 (31% z tłuszczu); tłuszcz 6g (sat 6g, mono 8g, Poli 2G); białko 7G; węglowodany 5g; błonnik 3G; CHOL 13MG; żelazo 7MG; sód 68mg; CALC 27MG
10
Maple-Date-batony owsiane: substytut posiekanych pestek daktyli dla suszonej żurawiny. Pomiń cukier granulowany z nadzieniem i dodaj 2 łyżki syropu klonowego i 2 łyżki brązowego cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
żurawina Suszonażurawina Suszona
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Brązowy CukierBrązowy Cukier
Syrop KlonowySyrop Klonowy
Płatki OwsianePłatki Owsiane
DaktyleDaktyle
11
Kalorie 124 (33% z tłuszczu); tłuszcz 6g (sat 6g, mono 8g, Poli 2G); białko 7G; węglowodany 8G; błonnik 1g; CHOL 13MG; żelazo 7MG; sód 68mg; CALC 26MG
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn