Batony z daktylami i brązowymi cukrami
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Batony z daktylami i brązowym cukrem mogą być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 100 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mielonego kardamonu, jajek, daktyli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Listwy mocujące daty i nakrętki, Brown Sugar Date Squares, oraz SOS daktylowy z brązowym cukrem i Brandy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C). Lekko posmarować 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia; odstawić.
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem jaj; dobrze wymieszaj.
Dodajemy jajka i mieszamy do zwilżenia suchych składników.
Piec około 25 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Lekko ostudzić przed pokrojeniem w pręty lub kwadraty.