Batony z daktylami i brązowymi cukrami

Batony z daktylami i brązowymi cukrami
Need a przystawka bezmleczna i wegetariańska? Batony z daktylami i brązowym cukrem mogą być świetnym przepisem. Ten przepis sprawia, że 16 porcji z 100 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu każdy. Na 23 grosze za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mielonego kardamonu, jajek, daktyli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 14%, co nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Listwy mocujące daty i nakrętki, Brown Sugar Date Squares, oraz SOS daktylowy z brązowym cukrem i Brandy.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (180 stopni C). Lekko posmarować 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem jaj; dobrze wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
3
Dodajemy jajka i mieszamy do zwilżenia suchych składników.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
4
Łyżka ciasto na patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Piec około 25 minut, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta. Lekko ostudzić przed pokrojeniem w pręty lub kwadraty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WykałaczkiWykałaczki
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje16
Ocena Zdrowia1
Magazyn