Batony Malinowe Kokosowe

Batony Malinowe Kokosowe
Malina kokosowa warstwa bary może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka czekolady, kokos, orzechy włoskie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Malinowe Kokosowe, 3-Warstwowe Migdałowo-Kokosowe Batoniki Czekoladowe, oraz Batony Kokosowo-Malinowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć okruchy krakersy graham i masło w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)1/2 Szklanki świeżego Soku Z Cytryny (około 2 Dużych Cytryn)
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Rozłóż równomiernie na dnie 13 x 9 calowej patelni do pieczenia; mocno naciśnij.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
3
Posypać kokosem; mleko skondensowane polać równomiernie kokosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Niebieskich Ziemniaków2 Funty Niebieskich Ziemniaków
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
4
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (180 stopni C) przez 20-25 minut lub do lekko zarumienionego; ostudzić przez 15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Rozprowadzić dżem malinowy na warstwie kokosa; schłodzić przez 3-4 godziny lub do jędrności.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dżem MalinowyDżem Malinowy
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
6
Posypać orzechami. Roztopić czekoladowe chipsy na małym ogniu i mżawka na batonach. Roztopić białe kwadraty czekolady i mżawka na batonach. Wyluzuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)2 Szklanki (12 Uncji) Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Kawałków Czekolady (zalecane: Ghiradelli)
Biała CzekoladaBiała Czekolada
Zielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych OliwekZielone Oliwki Z Pimientos, Około 16 Dużych Oliwek
7
Pokroić w 3 x 1-1 / 2 cala paski.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia1
Magazyn