Batony Malinowe Kokosowe
Malina kokosowa warstwa bary może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko receptury Hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 24 i kosztuje 51 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 228 kalorii. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 50 mówi, że trafił w sedno. Mieszanka czekolady, kokos, orzechy włoskie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Malinowe Kokosowe, 3-Warstwowe Migdałowo-Kokosowe Batoniki Czekoladowe, oraz Batony Kokosowo-Malinowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połączyć okruchy krakersy graham i masło w średniej misce.
Rozłóż równomiernie na dnie 13 x 9 calowej patelni do pieczenia; mocno naciśnij.
Posypać kokosem; mleko skondensowane polać równomiernie kokosem.
Piec w nagrzanym piekarniku 350 stopni F (180 stopni C) przez 20-25 minut lub do lekko zarumienionego; ostudzić przez 15 minut.
Rozprowadzić dżem malinowy na warstwie kokosa; schłodzić przez 3-4 godziny lub do jędrności.
Posypać orzechami. Roztopić czekoladowe chipsy na małym ogniu i mżawka na batonach. Roztopić białe kwadraty czekolady i mżawka na batonach. Wyluzuj.
Pokroić w 3 x 1-1 / 2 cala paski.