Batony Imbirowo-Limonkowe
Batony imbirowo-limonkowe to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Ta przystawka ma 150 kalorii, 2G białka, oraz 5G tłuszczu na porcję. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką cukier puder, sok z limonki, skórkę z limonki i kilka innych składników, możesz to zrobić. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 47 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 11%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Batony limonkowo-imbirowe, Babeczki z oliwą z oliwek krystalizowanej imbiru z kremem maślanym z limonki, bazylią Opal, miętą i skórką z limonki, oraz Dip Imbirowy Limonkowy.
Instrukcje
Połączyć pierwsze 4 składniki w misce do mieszania; dobrze wymieszać. Naciśnij na 8-calową kwadratową patelnię do pieczenia pokrytą sprayem do gotowania.
Piec w temperaturze 350 przez 12 minut; lekko ostudzić na drucianym stojaku.
Ubijamy jajka i kolejne 7 składników, aż będą gładkie.
Wlać mieszaninę jaj na przygotowaną skórkę.
Piec w 350 przez 20 do 22 minut lub aż zestaw. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu. Cukier puder przesiać równomiernie na wierzch.