Batony Cytrynowe

Batony Cytrynowe
Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, sok z cytryny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Najlepsze batony Lemon Brownie lub Lemon Brownies, Batony Cytrynowe, oraz BATONY CYTRYNOWE dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
W misce ubij razem jajka i cukier granulowany, aż dobrze się połączą i wymieszaj sok z cytryny i mąkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier GranulowanyCukier Granulowany
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Wlać mieszaninę cytryny na gorącym kruchym chlebie. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 149°. i piec konfekcji w środku piekarnika, aż ustawi, o 30 protokół. Całość ostudzić na patelni i pokroić na 24 batony. Ciasteczka barowe przechowywać, przykryte i schłodzone, 3 dni. Przed podaniem przesiać cukier cukierniczy przez batony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Pliki CookiePliki Cookie
CytrynaCytryna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn