Batony Cytrynowe
Ten bezmleczny przepis służy 24 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 72 kalorie. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Jeśli masz mąkę, sok z cytryny, jajka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Najlepsze batony Lemon Brownie lub Lemon Brownies, Batony Cytrynowe, oraz BATONY CYTRYNOWE dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
W misce ubij razem jajka i cukier granulowany, aż dobrze się połączą i wymieszaj sok z cytryny i mąkę.
Wlać mieszaninę cytryny na gorącym kruchym chlebie. Zmniejszyć temperaturę piekarnika do 149°. i piec konfekcji w środku piekarnika, aż ustawi, o 30 protokół. Całość ostudzić na patelni i pokroić na 24 batony. Ciasteczka barowe przechowywać, przykryte i schłodzone, 3 dni. Przed podaniem przesiać cukier cukierniczy przez batony.