Batony Brzoskwiniowe Migdałowe
Brzoskwiniowe batony migdałowe mogą być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 24. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Na 39 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz białka, konfitury brzoskwiniowe, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Batoniki brzoskwiniowe z migdałową mżawką, Sernik Jogurtowy Brzoskwiniowy Migdałowy, oraz Migdałowa brzoskwiniowa Sałatka letnia z brzoskwiniowym winegretem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Odstawić ciasto w temperaturze pokojowej na 5-10 minut, aby zmiękło. Wciśnij w nieosiągalny 13-calowy. x 9-po. patelnia do pieczenia.
Piec w temperaturze 350° przez 12-15 minut lub do złotego koloru.
Rozłóż konfitury na skórce.
Posypać 3/4 szklanki migdałów. W dużej misce ubijaj białka na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Stopniowo ubijaj w cukrze, 1 łyżkę na raz, na wysokiej, aż utworzą się sztywne błyszczące szczyty i cukier się rozpuści.
Rozłóż bezę równomiernie na migdałach.
Posypać pozostałymi migdałami.
Piec przez 20-25 minut lub do lekko rumiane. Schłodzić na stojaku z drutu. Przechowywać w lodówce.