Batoniki Toffi Klonowe

Batoniki Toffi Klonowe
Klon toffi bary może być tylko deser szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 175 kalorii. Ten przepis służy 30 i kosztuje 19 centów za porcję. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mąki, ekstrakt waniliowy, jajko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Frosted Maple Cookie Bars {z bitami toffi}, Ciasteczka Klonowe Toffi, oraz Batoniki z jabłek klonowych z glazurą serek klonowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Ubij masło i skracanie warzyw z brązowym cukrem, jajkiem, ekstraktem z wanilii i ekstraktem z klonu, aż będzie gładka; wymieszaj mąkę i sól. Lekko wcisnąć ciasto do naczynia do pieczenia 10x15 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skracanie WarzywSkracanie Warzyw
Ekstrakt Z KlonuEkstrakt Z Klonu
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
3
Piec, aż skorupa jest ustawiona i lekko rumiane, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
4
Roztopić kawałki czekolady w górnej części podwójnego kotła nad gotującą się wodą, często mieszając i skrobając po bokach gumową szpatułką, aby uniknąć przypalenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
SzpatułkaSzpatułka
5
Wyjąć skórkę z piekarnika i rozprowadzić roztopioną czekoladę w warstwie na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego1/2 Opakowania Mrożonego Ciasta Francuskiego (1 Arkusz), Rozmrożonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Posypać orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
7
Pokroić batony jeszcze ciepłe; niech czekolada zestaw, około 1 godziny, przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 30 m.
Porcje30
Ocena Zdrowia0
Magazyn