Holiday Leg of Lamb
Wakacyjna noga Baranka to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Na $2.5 za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 185 kalorii, 29g białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Jeśli masz pieprz, musztarda, tymianek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zmielony kardamon, można śledzić to danie główne z Ciasteczka Z Kardamonem jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 27 mówi, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 88%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Zabawa Reniferów Poroża Wakacje Smakołyki / Wakacje Cookie Swap Pomysł, Turcja Holiday Hash {idealne resztki wakacji }, oraz Kolorado Jagnięcina i karmelizowany Zacier cebulowy z esencją z kopru jagnięcego.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
W małej misce wymieszać sól, pieprz, sól przyprawioną, majeranek, musztardę i kardamon. Mieszankę przypraw Rub NAD jagnięciną.
Pokrój 16 głębokich szczelin na pieczeń. Włóż tymianek i kawałek skórki pomarańczowej do każdej szczeliny.
Umieść bok tłuszczu jagnięcego na stojaku w płytkiej patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa w środku najgrubszej porcji mięsa.
Jagnięcinę pieczemy w rozgrzanym piekarniku przez 2 i pół do 3 godzin. Mięso jest średnio zrobione, gdy termometr mięsa rejestruje 175 stopni F. i jest dobrze zrobione w 180 stopni F.
Ułożyć pieczeń na ciepłym półmisku. Ułożyć papierową falbankę na końcu kości nogi i udekorować półmisek świeżą miętą.