Batoniki do żucia z owocami i orzechami No-bake

Batoniki do żucia z owocami i orzechami No-bake
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać No-bake żucia owoców i orzechów bary spróbować. Ten przepis sprawia, że 20 porcji z 99 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu każdy. Na 54 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz morele, masło, syrop z brązowego ryżu i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Batoniki do żucia z owocami i orzechami, Batony do żucia z owocami i orzechami, oraz Batoniki owsiane i owocowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Linia a 8-in. patelnia kwadratowa z folią. Folia maślana. W dużej misce wymieszaj płatki, wiśnie, migdały, morele i czekoladę.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
MorelaMorela
CzereśnieCzereśnie
MigdałyMigdały
MasłoMasło
ZbożaZboża
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
2
Połączyć 2 łyżki. masło, cukier, syrop, masło migdałowe i sól w małym rondlu i gotować, mieszając, na średnim ogniu, aż masło topi się i mieszanina jest gładka. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu i gotować 1 minutę, stale mieszając, aby zapobiec przypaleniu. Natychmiast wlać mieszankę bąbelkową na mieszaninę zbóż i mieszać, aż dobrze się połączą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło MigdałoweMasło Migdałowe
MasłoMasło
ZbożaZboża
CukierCukier
SyropSyrop
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Mocno wcisnąć mieszaninę do przygotowanej patelni, używając lekko maślanych rąk. Schłodzić do jędrności, około 1 godziny. Wyjąć z patelni na powierzchnię roboczą i odkleić folię. Używając ostrego noża z masłem, mieszaj ćwiartki, a następnie pokrój każdą ćwiartkę na 5 sztabek.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
NóżNóż
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
* Znajdź w sklepach z naturalną żywnością i rynku Whole Foods.
TrudnośćŚredni
Gotowe W20 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia9
Magazyn