Whoopie Pies VI

Whoopie Pies VI
Whoopie Pies VI może być tylko deser szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 34 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. 19 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Mieszanka mąki, ekstrakt z wanilii, sól i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 21%. Podobne przepisy to Whoopie Placki, Whoopie Placki, oraz Whoopie Placki.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
2
W średniej misce wymieszaj mąkę, sodę oczyszczoną, sól, kakao i cukier.
Składniki, których będziesz potrzebować
Soda OczyszczonaSoda Oczyszczona
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodać jajko, olej i mleko, mieszać, aż będzie gładkie i dobrze wymieszane. Upuść przez łyżki 3 cale od siebie, na przygotowane arkusze cookie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MlekoMleko
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Piec przez 10 do 12 minut w nagrzanym piekarniku. Ostudzić przed wyjęciem z blach do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Aby nadzienie, połączyć masło, cukier cukierniczy, krem prawoślazu i wanilii, w misce. Ubić mikserem elektrycznym, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Krem Z PiankiKrem Z Pianki
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
6
Rozłóż nadzienie między dwoma schłodzonymi ciasteczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn